سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

آمریکا: حضور نظامی در افغانستان تا پایان جنگ ادامه خواهد داشت

رییس ستاد ارتش آمریکا اظهار داشت تا پایان کامل جنگ و درگیری‌ها در افغانستان، لازم است نیروهای آمریکایی در این کشور باقی بمانند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۶۶۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، «جوزف دانفورد» رییس ستاد ارتش آمریکا تاکید کرد تا پایان کامل جنگ و درگیری‌ها در افغانستان، لازم است نیروهای آمریکایی در این کشور باقی بمانند.

این اظهارات ظاهرا اشاره به حضور درازمدت نظامی آمریکا در افغانستان دارد؛ موضوعی که در ابراز نظرهای مقامات آمریکایی حداقل در ماه‌های اخیر تازگی دارد.

به نوشته رویترز، ژنرال دانفورد روز چهارشنبه در کنگره آمریکا گفت: فکر می‌کنم تا زمانی که بی ثباتی در افغانستان ادامه داشته باشد، ما به حفظ نیروهای ضد تروریزم در آنجا نیاز داریم.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که آمریکا ظرف ماه‌های اخیر درگیر مذاکرات طولانی و پشت درهای بسته با نمایندگان گروه طالبان بر سر احتمال پایان دادن جنگ در این کشور بوده است.

به گفته منابع طالبان و مقامات آمریکایی، طرح خروج نیروهای خارجی از افغانستان و نیز تضمین اینکه افغانستان بار دیگر به پایگاهی برای تروریزم بین‌المللی تبدیل نخواهد شد، از مسایل مورد بحث در این گفتگوها بوده است.

خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان که درگیر مذاکرات مستقیم با طالبان است، گفته که آمریکا در صورتی که مطمئن شود تهدید امنیتی از افغانستان متوجه جهان نیست، به ادامه حضور نظامی در این کشور نیاز نخواهد داشت.

فارس
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده