روسیه: اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه علیه ایران هیچ تأثیر قانونی ندارد رئیس شورای عالی سیاسی یمن: حملات صهیونیستی شکست خورد درخواست گوترش برای مذاکره درباره توافق هسته‌ای درخواست دبیرکل سازمان ملل درباره تصمیم اروپا علیه ایران تکذیب شهادت رهبران انصارالله در حملات اسرائیل نمایندگی ایران در سازمان ملل: مکانیسم ماشه پیامدهای سنگینی را رقم می‌زند وزیر خارجه آمریکا: آماده تعامل مستقیم با ایران هستیم تروئیکای اروپا:فعال سازی مکانیشم ماشه، پایان مذاکره نیست جلسه شورای امنیت درباره فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران انفجارهای شدید در صنعا درپی حمله هوایی و دریایی اسرائیل عراقچی: ایران به اقدام اروپا در فعال‌سازی مکانیسم ماشه پاسخ خواهد داد ادعای رویترز: مکانیسم ماشه فعال شد اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد

آمریکا: حضور نظامی در افغانستان تا پایان جنگ ادامه خواهد داشت

رییس ستاد ارتش آمریکا اظهار داشت تا پایان کامل جنگ و درگیری‌ها در افغانستان، لازم است نیروهای آمریکایی در این کشور باقی بمانند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۹ - ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 09
کد خبر: ۱۰۶۶۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، «جوزف دانفورد» رییس ستاد ارتش آمریکا تاکید کرد تا پایان کامل جنگ و درگیری‌ها در افغانستان، لازم است نیروهای آمریکایی در این کشور باقی بمانند.

این اظهارات ظاهرا اشاره به حضور درازمدت نظامی آمریکا در افغانستان دارد؛ موضوعی که در ابراز نظرهای مقامات آمریکایی حداقل در ماه‌های اخیر تازگی دارد.

به نوشته رویترز، ژنرال دانفورد روز چهارشنبه در کنگره آمریکا گفت: فکر می‌کنم تا زمانی که بی ثباتی در افغانستان ادامه داشته باشد، ما به حفظ نیروهای ضد تروریزم در آنجا نیاز داریم.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که آمریکا ظرف ماه‌های اخیر درگیر مذاکرات طولانی و پشت درهای بسته با نمایندگان گروه طالبان بر سر احتمال پایان دادن جنگ در این کشور بوده است.

به گفته منابع طالبان و مقامات آمریکایی، طرح خروج نیروهای خارجی از افغانستان و نیز تضمین اینکه افغانستان بار دیگر به پایگاهی برای تروریزم بین‌المللی تبدیل نخواهد شد، از مسایل مورد بحث در این گفتگوها بوده است.

خلیلزاد، فرستاده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان که درگیر مذاکرات مستقیم با طالبان است، گفته که آمریکا در صورتی که مطمئن شود تهدید امنیتی از افغانستان متوجه جهان نیست، به ادامه حضور نظامی در این کشور نیاز نخواهد داشت.

فارس
ارسال نظر